Timp de mulți ani, tehnicile de refracție subiectivă nu s-au schimbat deloc. Astăzi, Vision-RTM 800 phoropter oferă schimbări continue de putere și face refracția mai precisă, mai ușor de efectuat pentru practicant și mai confortabil pentru pacient!

UN PHOROPTER MAI PRECIS...Vision-RTM 800 modul optic exclusiv controlează puterile la 0.01 D și furnizează schimbări continue și instantanee ale sferei, cilindrului și axa, în același timp. Refracția este făcută mai precisă și Prescripțiile pot fi făcute în 0,05 pași D. Pacienții pot acum să se umple potențialul viziunii lor!

O PROCEDURĂ MAI UȘOARĂ PENTRU PRACTICANT...Datorită schimbărilor sale continue și simultane de putere sferă,Axa cilindrului și puterea cilindrului, Vision-RTM 800 phoropter activează atingerea mai rapidă a refracției finale decât refracția tradițională metode.În plus, “teste inteligente” și algoritmii lor unici ajută practicantul în efectuarea întregii proceduri de refracție. Refracția este făcută atât foarte ușor cât și foarte precis!

O EXPERIENȚĂ MAI CONFORTABILĂ PENTRU PACIENT...Schimbările de putere netede și câmpul vizual mai larg fac ca refracția să fie foarte confortabilă pentru pacienți. Procedura este mai scurtă și nu este se experimentează oboseala. La final, Vision-RTM 800 phoropter oferă posibilitatea de a compara refracția într-un scenariu personalizat imersiv în realitatea virtuală. O experiență fascinantă pentru pacienți!