OPTICĂ MEDICALĂ SIBIU

Explorează lumea, în stilul tău propriu. Alege să vezi totul, dintr-o perspectivă fabuloasă și elegantă.

Bucură-te de ochelarii tăi, în cele mai spectaculoase forme și culori, indiferent de scopul cu care îi porți.

Unicitatea ta, ne inspiră să îți oferim o gamă complexă de rame, ochelari de vedere și de soare în Sibiu la 9Optik, care să se plieze perfect personalității și nevoilor tale dar și consultații și consultanță gratuită.

Descoperă multitudinea de branduri, forme și materiale, ce te vor face să ai parte de un aspect impresionant, purtând un singur accesoriu perfect.

Rame de ochelari în Sibiu de la 9optik

Rama ochelarilor tai este cea care îți va exprima personalitatea, încă de la primul contact. Alege așadar, rame de ochelari de vedere în Sibiu de la 9optik sau rame pentru ochelarii tăi de soare, care să se muleze perfect caracterului și stilului tău propriu.

Fie că preferi o ramă neregulată, pătrată, pilot, supradimensionată sau ovală, ai la dispoziție o multitudine de opțiuni pentru ca tu, să găsești rama care să te reprezintă în totalitate.

Explorează forme, branduri și culori diferite și bucură-te de un aspect fabulos, atunci când poți ochelari, fie că îi utilizezi zilnic sau doar în anumite situații.

Ochelari de vedere în Sibiu la 9optik

Descoperă plăcerea de a vedea lumea într-un mod clar, perfect și la potențial maxim.

Bucură-te, inclusiv, de felul în care lumea te percepe, purtând un accesoriu în trend, ce îți oferă atât utilitate cât și un aspect deosebit.

Alege ochelari de vedere în Sibiu de la 9optik care te ajută să te exprimi exact așa cum simți, în urma consultatiei gratuite, oferită în cabinetul nostru.

Ochelarii tăi vor deveni cel mai prețios accesoriu pe care îl porți zilnic, nu doar datorită funcționalității lor, dar și felului în care îți va defini fizionomia și personalitatea.

Decide să ai parte de o privire clară și un look fabulos, în fiecare clipă.

Ochelari de soare în Sibiu la 9optik

Definește-ți stilul propriu dintr-un singur gest, atunci când alegi să porți ochelari de soare.

Imaginează-ți cât de ușor poți combina protecția împotriva radiațiilor UV cu un aspect pur și simplu încântător, atunci când optezi pentru perechea de ochelari potrivită.

Îți oferim consultanță gratuită, pentru a găsi perechea potrivită fizionomiei tale sau alege din gama noastră de ochelari de soare din Sibiu rama, brandul sau culoarea ce simți că îți definește, în totalitate stilul personal.

Descoperă mutitudinea de variante din care poți opta și alege să arăți fabulos, indiferent de modelul, forma sau culoarea pe care o preferi.

Lentile de contact în Sibiu la 9optik

Descoperă confortul sau un aspect cu totul nou al ochilor tăi, purtând lentile de contact de la 9optik din Sibiu.

Fie că îți dorești să scapi de ochelari sau să îți schimbi culoarea ochilor, lentilele de contact sunt o modalitate ușoară de a te bucura de toate aceste lucruri, într-o singură utilizare.

Alege-ți tipul lentilelor, indiferent că sunt cu dioptrii sau fără, perioada de utilizare și modalitatea de purtare și bucură-te de felul în care vei percepe lumea.

Explorează întreaga gamă de lentile și accesorii pentru purtarea acestora și bucură-te de fiecare privire, într-un mod simplu și confortabil.

Examinare optică medicală de 25 de ori mai precisă la 9optik Sibiu

Bucură-te de o imagine clară și perfectă a privirii tale, dar și un potențial maxim al vederii, mult mai rapid și mai confortabil, în cabinetul 9optik din Sibiu.

Datorită tehnologiei ultraperformante utilizată de echipamentul VISION-R 800, care îți oferă o examinare oculară de 25 de ori mai precisă decât aparatele clasice vei avea parte de o experiență mult mai plăcută și mai precisă.

Îți oferim în consultație, un aparat de optică medicală în Sibiu, care realizează prescripții pentru lentile cu precizia de 0.01 dioptrii, pentru lentilele tale personalizate.

Alege să privești viața cu o acuitate vizuală și un potențial de vedere de 200%.

*NU ești obligat să cumperi ochelarii de la noi!

Optica Medicala Sibiu - Shopping City

Adresă

Galeria Carrefour, Șoseaua Sibiului .nr 5
Indicații de orientare

Telefon

0770 646 790

Email

optyumedical.fashion[@]gmail.com

Program

Luni – Duminică: 10:00 – 22:00

Optica Medicala Sibiu - Promenada

Telefon

0723 105 100

Email

optyumedical.fashion[@]gmail.com

Program

Luni – Duminică: 10:00 – 22:00

Optica Medicala Sibiu - Calea Cisnadiei

Adresă

Calea Cisnădiei nr.92, incinta Kaufland
Indicații de orientare

Telefon

0724 308 375

Email

office[@]9optik.ro

Program

Luni – Duminică: 09:00 – 20:00

SERVICII OPTICĂ MEDICALĂ

DETERMINARE DIOPTRII

Consultație pentru lentilele tale personalizate cu VISION-R 800, aparat care realizează prescripții cu precizia de 0.01 dioptrii

MONTAJ

Servicii complete de la prescripție până la rezultatul final al ochelarilor tăi, indiferent de complexitatea lentilei.

REPARAȚII

Soluții eficiente și rapide de la specialiștii noștri, indiferent de problemele cu care te confrunti, legate de ochelarii tăi.

CARDURI DE FIDELITATE

Te apreciem și îți mulțumim că ne ești client, prin carduri de fidelitate și oferte, special concepute pentru tine.

CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

Îndrumare și recomandări personalizate pentru alegerea ochelarilor sau a ramelor, în funcție de fizionomia feței tale.

PRODUSE DE BRAND

Te bucuri de branduri de renume internațional și branduri unice, la produsele din magazinele 9optik.

ÎNSCRIERE GRATUITĂ CONSULTAȚIE

Programează-te acum pentru o consultație gratuită sa-i vezi mai bine pe cei dragi de sărbători cu 9optik
mai 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Examinare optică medicală de 25 de ori mai precisă cu VISION-R 800

Bucură-te de o imagine clară și perfectă a privirii tale, dar și un potențial maxim al vederii, mult mai rapid și mai confortabil, în magazinele de optică medicală 9optik din Sibiu. Datorită tehnologiei ultraperformante utilizată de echipamentul VISION-R 800, care îți oferă o examinare oculară de 25 de ori mai precisă decât aparatele clasice vei avea parte de o experiență mult mai plăcută și mai precisă. Programează-te acum la o consultație optometrică GRATUITĂ pentru lentile cu precizia de 0.01 dioptriiFĂRĂ obligația de a cumpăra ochelarii de la noi. Alege să privești viața cu o acuitate vizuală și un potențial de vedere de 200%. Tot ce ai de făcut pentru a beneficia de acest consult gratuit este să completezi formularul de mai jos și te contactăm noi cât mai curând posibil.

Despre noi

La 9optik, te întâlnești cu o echipă tânără de specialiști, care se asigură că ai parte de o viziune mai clară și mai frumoasă asupra lumii, datorită experienței de peste 8 ani și a celor 20.000 de pacienți și clienți cu care am interacționat până în prezent.

Te bucuri de servicii de optică medicală la cele mai înalte standarde dar și de produse lucrate cu precizie și dăruire, pentru tine.

Ai parte de toată atenția noastră, de o experiență confortabilă cât și de consultații și consultanță gratuită, în funcție de nevoile tale.

9Optik este un concept în domeniul medical-fashion care îți oferă servicii de optică medicală, produse premium, recomandări personalizate dar și un look impresionant.

Descoperă lumea cu alți ochi, la 9optik!

office[@]9optik.ro

Promenada Sibiu, Str. Lector nr. 1-3
Str. Sibiului nr. 5, Șelimbăr
Calea Cisnădiei nr. 92, Kaufland