10 modele de rame de ochelari care sunt în tendințe

Vine acel moment în viața unui purtător de ochelari de vedere când alegerea ramelor reprezintă o decizie destul de importantă.

Ce este esențial de avut în vedere este faptul că nu trebuie să ne grăbim în magazinul de optică, ci să privim, să analizăm, să comparăm diverse rame, pentru a lua cea mai bună decizie la final.

Ramele ochelarilor de vedere nu înseamnă numai o investiție financiară extrem de importantă, ci și un accesoriu în viața de zi cu zi. Astfel, vă prezentăm o listă cu cele mai populare rame, mereu în tendințe, pentru ca alegerea dumneavoastră finală să fie mai ușoară:

1) Ramele de ochelari cu jumătate de cadru

Prima variantă din lista noastră este, poate una dintre cele mai populare alegeri, ochelarii cu jumătate de cadru având ramele fixate doar pe partea superioară a lentilelor, iar cea inferioară fiind prinsă cu fir.

Aceste rame nu numai că sunt mai ușoare față de ”concurente”, însă conferă și un look ceva mai sofisticat și mai interesant. Mai mult decât atât, ramele de ochelari de acest fel oferă purtătorului un avantaj, întrucât nu limitează câmpul vizual în momentul privirii în jos. Trebuie însă avut în vedere faptul că, dacă alegeți aceste rame deosebite, este nevoie de grijă în manevrarea acestora, astfel încât ramele cu jumătate de cadru sunt și mai ușor de spart sau deteriorat.

2) Rame de ochelari rotunde Un model tineresc, de inspirație ”Hippie”. Potrivite pentru orice ocazie, ramele rotunde sunt realizate pentru a aduce bucurie și zâmbet pentru purtător. Puteți alege fie un model de rame subțiri, ideal pentru un look subtil, fie un model de rame groase, pentru a ieși mai ușor în evidență cu această alegere specială.

3) Rame de ochelari ”Cat-Eye”

O alegere potrivită și preferată pentru doamne și domnișoare, ramele de tip ”Cat-Eye” sunt realizate pentru un look sofisticat și feminin. Un accesoriu interesant ce poate fi potrivit de minune oricărei ținute, în orice circumstanță, fie că este vorba de o zi lungă la birou, ori de o ieșire în oraș. ”Cat-Eye” este una dintre cele mai apreciate alegeri, un model care vă va da un ”boost” într-o zi mohorâtă.

4) Rame de ochelari semi-transparente

Următorul ”star” pe lista noastră este unul simplu într-adevăr, însă în același timp elegant și extrem de versatil.

Ramele semi-transparente pot fi o alegere perfectă, întrucât pot fi asortate oricărei ținute cu foarte multă ușurință. Această alegere este, de asemenea una ușoară în cazul în care nu vă puteți hotărâ asupra noilor dumneavoastră rame.

5) Rame de ochelari tip ”Aviator”

Ramele ”Aviator” există pe piață de foarte mulți ani, însă nu și-au pierdut niciodată popularitatea datorită formei ”chic”, sofisticată și chiar ”de lux”.

Pot fi o alegere unisex interesantă, datorită căreia purtătorul se poată simți puternic și elegant în același timp. Ramele de acest fel vor rămâne în continuare în tendințe, întrucât sunt ușoare, dar și deosebite.

6)Rame de ochelari supradimensionate

Acest model de rame este unul mai îndrăzneț decât până acum. Într-adevăr, nu este un model pentru toată lumea, însă este în tendințe în continuare. Ramele supradimensionate sau ”Oversized” dau un look nonconformist, dar poate fi și unul elegant și casual de asemenea.

Ajută astfel purtătorul să iasă în evidență cu ușurință și flatează trăsăturile faciale.

7) Rame de ochelari rectangulare

Această formă de rame se află în categoria de ”neobișnuite”, ”altfel” sau ”diferit”. Dacă vă place să fiți mai diferiți față de ceilalți și să ieșiți în evidență, aceste rame pot fi o alegere perfectă pentru dumneavoastră. Modelul rectangular este, totuși unul clasic, dar și special în același timp, potrivit pentru multe ocazii.

8) Rame de ochelari ”Club Master”

Un model cunoscut ca fiind și ”vintage”, acest exemplu prezintă rama superioară mai groasă, acoperind astfel sprâncenele. Este un model interesant și o alegere ce nu dezamăgește, reușind, precum precedentul, să iasă în evidență cu mare ușurință.

9) Rame de ochelari ”Wayfarer”

Un model ”clasic”, prezent, precum ”Aviator”, de foarte mulți ani, pe primele locuri în preferințe și o alegere ce nu va fi niciodată ”demodată”. Reprezintă un model unisex, putând fi potrivit la orice fel de ținută, în orice circumstanțe. Mai mult decât atât, ”Wayfarer” este un model care se poate potrivi oricui.

10) Rame de ochelari ”Irregular”

Ultimul exemplu pe lista noastră este, poate unul dintre cele mai îndrăznețe, interesante și speciale modele de până acum. Precum modelul ”Oversized”, aceste rame nu se pretează tuturor, însă dacă vă aflați în magazinul de optică, probând un astfel de model, fiind mulțumit/ă de rezultat, atunci este o alegere minunată pentru dumneavoastră! Un model ce vine în diferite și diverse forme, un model captivant, fie subțire pentru un look subtil și rafinat, fie mai gros pentru a ieși în evidență. Oricare ar fi forma lor, ramele ”Irregular” vor fi întotdeauna o alegere diferită, dar și specială. Vine acel moment în viața unui purtător de ochelari de vedere când alegerea ramelor reprezintă o decizie destul de importantă. Ce este esențial de avut în vedere este faptul că nu trebuie să ne grăbim în magazinul de optică, ci să privim, să analizăm, să comparăm diverse rame, pentru a lua cea mai bună decizie la final. Ramele ochelarilor de vedere nu înseamnă numai o investiție financiară extrem de importantă, ci și un accesoriu în viața de zi cu zi. Astfel, vă prezentăm o listă cu cele mai populare rame, mereu în tendințe, pentru ca alegerea dumneavoastră finală să fie mai ușoară.